photo sxoleiou 500Σε ασφυκτικό κλοιό αγροτών θα βρίσκεται σήμερα το κέντρο αλλά και οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας, στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου που διοργανώνουν αγροτικοί σύλλογοι όλης της χώρας.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, περισσότερα από 150 τρακτέρ θα κάνουν «απόβαση» στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με χιλιάδες αγρότες που καταφθάνουν με λεωφορεία και αυτοκίνητα, από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

 

 

 

SxoleioΟι αγρότες, έχουν έρθει σε συνεννόηση με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για συντεταγμένη κάθοδο, ωστόσο τα προβλήματα που θα προκληθούν, κυρίως στο κέντρο, θα είναι ιδιαίτερα σοβαρά. Σύμφωνα λοιπόν με τις επίσημες ανακοινώσεις, τα τρακτέρ που συγκεντρώθηκαν από χθες το βράδυ στη Βοιωτία, θα μπουν νωρίς το μεσημέρι από τη λεωφόρο Κηφισού στην πρωτεύουσα και μέσω της λεωφόρου Αθηνών και της Αχιλλέως θα φθάσουν στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Στη συνέχεια, σε ανάποδη πορεία από την Αγίου Κωνσταντίνου θα φθάσουν στην Ομόνοια και κινούμενα ανάποδα στην Πανεπιστημίου, συνοδεία περιπολικών θα φθάσουν στο Σύνταγμα. Παράλληλα, δεκάδες λεωφορεία θα σταθμεύσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο και χιλιάδες αγρότες θα κατέβουν μέσω της λεωφόρου Κηφισίας στο Σύνταγμα

.